Tema dana

Najaktuelnije, najvažnije i najzanimljivije teme iz svih oblasti svakodnevnog života, uz obavezan komentar i stav građana/slušatelja.

Na rasporedu

Ponedeljak 10:30 11:45
Utorak 10:30 11:45
Srijeda 10:30 11:45
Četvrtak 10:30 11:45
Petak 10:30 11:45
Subota 10:30 11:45

Tema dana Kalman Radija

Tema dana Kalman radija kao “centralni” dio našeg dnevnog programa predstavlja “glas naroda” kada su u pitanju aktuelne dnevnopolitičke teme, društvena zbivanja, svakodnevni problemi građana, izazovi današnjice…

Možda upravo ovaj segment našeg programa otkriva osnovnu vrijednost novinarstva koju promoviše Kalman – pošten odnos, prema slušaocima i prema profesiji.

Nema pompeznih priča o medijskom misionarstvu iza kojih se krije neutoljiva žeđ za ličnim bogaćenjem; sloboda izražavanja se ne pretvara u slobodu optuživanja i blaćenja…
U našoj Temi dana, možete i čuti i dati komentar, kritiku, izraziti neslaganje, ali i afirmativan stav, podršku.. no bez vrijeđanja, omalovažavanja nečijeg drugog ili drugačijeg mišljenja, i bez “exkluziviteta” bilo čijeg stava ili mišljenja.

Snaga i značaj naše Teme dana ogleda se, ne samo u aktuelnim informacijama, preciznim izvještajima ili stručnim analizama gostiju, nego baš u principu da se nekad i neizbježne greške javno prihvataju i javno ispravljaju. To je ona uređivačka filozofija koju ne treba ukrašavati terminima nezavisnog ili angažovanog novinarstva već se prosto a efektno može nazvati–fer novinarstvo. Da bi djelovali po tom principu, a vjerujući u to načelo, svakoga dana trudimo se biti fer, i kao profesionalci i kao ljudi.

Budite uz našu Temu dana svakoga dana osim nedjelje od 10 sati i 30 minuta!

Aktivno učestvujte u Temi dana putem kontakt telefona:
033/ 712 900 i 712 901

Temu dana možete i predložiti na: kalmanradio@gmail.com

U ovom terminu emitujemo tzv.trendovsku muziku, trenutne hitove bez žanrovske klasifikacije.
Centralni termin od 10.30 rezervisan je za Temu dana i “glas naroda”.

10.00h Najava Teme dana
Sažetak najboljih komentara slušatelja iz prethodne „Teme dana“

 

10.30

  •  „Tema dana“ Kalman radija

11.15

  • Vijesti

11.30-12h

  • „Berza rada“ Kalman radija – poslovne ponude naših komitenata
  • Mali oglasi
  • Reklamni oglasi

 


Opširnije

KALMAN ONLINE

KALMAN RADIO

Current track
TITLE
ARTIST

Background