Marketing

Želite da Vaša poruka dođe do krajnjeg korisnika?
Razmislite par minuta o podacima koje Vam predstavljamo i razlogu zašto smo baš mi pravi medij za Vas.

 

Zašto?

Kalman radio je tim izuzetno profesionalanog i perspektivnog kadra koji je ovu medijsku kuću učinio jednom od najuspješnijih radio stanica u BIH,a koja egzistira od 1997.god. Tome u prilog govori i činjenica da je od 2008. god. do 2013. god. je najslušanija radio stanica na području Kantona Sarajevo, Federacije BiH-a i područja BiH-a (rezultati ovlaštenih agencija za ispitivanje javnog mjenja Mareco Index BIH i MEDIApuls).

Kalman radio je i najomiljenija radio stanica u BiH-a populacije od 15 do 69 godina. Kalman radio je tehnički jedna od najopremljenijih radio stanica u Bosni i Hercegovini i jedan od rijetkih privatnih medija koji raspolaže vlastitom infrastrukturom – vlastitim antenskim stubovima, itd.

 

Brz – reaguje na aktualna događanja u najkraćem roku!

Kalman radio trenutno nosi 70% pokrivenosti BiH, a u toku je i pokrivenost cijele BiH kao i susjednih država. Emituje se na četiri frekvencije za različite kantone na nivou države, kao i putem interneta i satelita; tako da su Vaše usluge dostupne klijentima u cijelom svijetu.

KALMAN RADIO njeguje principe partnerstva sa klijentima i pouzdan je partner na putu do poslovnog uspjeha!

Kalman radio oglašavanje Vaše kompanije shvaća ozbiljno i odrađuje temeljito. Vi niste samo 30 sekundi u programu. Vi ste naš klijent kojem nudimo kompletnu uslugu savjet i pomoć. Naš angažman oko Vaše reklamne kampanje ne prestaje kada se poslovna saradnja dogovori i kad se reklamni spot počne emitovati.

 

Biće nam zadovoljstvo da i Vi postanete dio uspješnog tima!

Kalman radio ne emituje samo reklame, mi ih stvaramo zajedno sa Vama. Otvoreni smo, fleksibilni i spremni za svaku novu saradnju uz ponudu boljih i usavršenih marketinških programa kroz cjelokupne pakete – od osmišljavanja reklamne kampanje do
produkcije i realizacije. Samom odlukom o korištenju marketinških usluga radio Kalman učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

Rezulatat toga je impozantna lista klijenta sa kojim smo radili i koji nam i dalje ukazuju svoje povjerenje.

Naš cilj je maksimalno unaprijediti Vašu prodaju; stvoriti i ojačati Vaš brand.

 

Jer Vaš uspjeh je i naš uspjeh!

 

NA TALASIMA KALMAN RADIJA PROMOVISAĆEMO VAS PUTEM:

Kalman radio ne emituje samo reklame, mi ih stvaramo zajedno sa Vama. Otvoreni smo, fleksibilni i spremni za svaku novu saradnju uz ponudu boljih i usavršenih marketinških programa kroz cjelokupne pakete – od osmišljavanja reklamne kampanje do produkcije i realizacije. Samom odlukom o korištenju marketinških usluga radio Kalman učinit ćete veliki korak naprijed, jer kraći put do Vašeg uspjeha ne postoji!

 

Cjenovnik

Termini emitovanja:
09:30h do 10:00h,
11:30 do 12:00h,
13:30 do 14:00h
Ukoliko klijent želi veći broj emitovanja malih oglasa bit će ispoštovano poslije 14:00h

Našim poslovnim partnerima pružamo i mogućnost sponzorstva gotovo svih dijelova našeg programa, emisija, rubrika…Adekvatna promocija Vas kao sponzora u emisiji ili rubrici za koju se odlučite, veliki je korak na putu ka Vašem poslovnom uspjehu.

Naša slušanost i aktuelnost svih programskih dijelova, garancija su da će Vaša poruka dospjeti do onih kojima je i upućena.

  • Vijesti
  • Vremenska prognoza
  • Stanje na putevima
  • “Sarajevo Info”
  • “BH Info”
  • “Dobre vijesti”
  • Lifestyle zanimljivosti
  • Sarajevske vijesti
  • Sportske vijesti
  • Emisije noćnog programa… samo su dio našeg programa čiji sponzor možete biti baš VI!


KALMAN ONLINE

KALMAN RADIO

Current track
TITLE
ARTIST

Background