Izjava o privatnosti

Vaša privatnost i podaci o Vama vrlo su nam važni.
Vaše osobne informacije koristit ćemo isključivo unutar kompanije kako bi Vam pružili što kvalitetniju uslugu ili Vas informirali o traženim temama.

Ova Izjava o privatnosti odnosi se na Web stranice Kalman radio i definira načine prikupljanja i korištenja Vaših podataka. Služeći se web stranicama Kalman radio saglasni ste s našim praksama prikupljanja i korištenja podataka.

Prikupljanje osobnih podataka
Pri posjeti bilo kojih stranica koje je registrirala i koje uređuje kompanija Kalman radio sa svrhom pretraživanja podataka koje one sadrže, to činite anonimno, osim ako ne odlučite dati nam podatke o sebi. Ako pri posjeti stranica ne činite ništa osim pregledavanja stranica, tj. samo čitate stranice, pregledavate slike ili “skidate” podatke bez odavanja osobnih podataka, automatski ćemo prikupiti i pohraniti podatke o Vašoj posjeti. Ovi podaci Vas osobno ne identificiraju.

Ove podatke koristimo isključivo za potrebe pružanja optimalne usluge svakom korisniku te za izradu statistika posjećenosti naših Web stranica. Statističke podatke koristimo da bi stranice učinili korisnijim za posjetitelje, na primjer ocjenjujući koji su podaci najviše i najmanje zanimljivi posjetiteljima te da bi utvrdili specifikacije tehničkog dizajna stranica i ocijenili kvalitetu sistema i problematična područja.

Ukoliko ste nam odlučili postaviti pitanje ili uputiti komentar preko e-mail poruke ili obrazaca dostupnih na stranicama te ste nam tako dali svoje ime, e-mail, telefon ili bilo koji drugi osobni podatak, povjerene podatke koristit ćemo da bi odgovorili na Vaše pitanje ili komentar te Vas kontaktirali vezano uz usluge za koje ste pokazali interes.

Obavijest o izmjenama Izjave
Moguće je da će povremeno dolaziti do izmjena Izjave o sigurnosti, kako bi se ona uskladila s važećom poslovnom praksom kompanije, kao i povratnim informacijama od korisnika. Sve izmjene naše Izjave o privatnosti bit će objavljene ovdje kako biste u svakom trenutku bili obaviješteni o zaštiti privatnosti koju nudimo.KALMAN ONLINE

KALMAN RADIO

Current track
TITLE
ARTIST

Background